Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Jelenlegi hely

Váradi Zoltán

  • Az NC Consulting Kft. egyik tulajdonosa.
  • A Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen termelésmenedzsment és logisztika szakirányon szerezte közgazdász diplomáját. Angol és spanyol felsőfokú nyelvvizsgával rendelkezik.
  • Váradi Zoltán már a rendszerváltás után pénzügyi tanácsadási területen helyezkedett el, a Kossuth Holding Vagyonkezelő Rt. vállalkozási igazgatói posztját töltötte be. 1999-től felszámolási vezérigazgató helyettessé léptették elő. Számos nagy volumenű felszámolási és csődeljárási  ügyletben vett részt szakértőként és bonyolítóként , ahol megszerezte azt a tapasztalatot és rutint, amely alapján a szakma egyik keresett, a csőd- és felszámolás-menedzsmentben jártas szakértőjévé, egyben tanácsadójává vált. Több külföldi tulajdonban lévő magyarországi nagyvállalat átvilágítása, átszervezése, egyes vállalatrészek értékesítése szélesíti tudásbázisát.
  • 2003-tól az EURO-FAKTOR Pénzügyi Szolgáltató Zrt. Igazgatósági tagjaként aktívan részt vesz a társaság tevékenységében.  2004-től a Szentgál és vidéke Takarékszövetkezet Igazgatóságának tagja.
Szakterületei:
  • Nagyvállalatok gazdasági és pénzügyi átvilágítása, reorganizációs projektek előkészítése és lebonyolítása, csődmenedzsment, illetve jellemzően külföldi tulajdonban lévő vállalatfelvásárlások teljes körű lebonyolítása.