Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Jelenlegi hely

Takács Zoltán

  • Az NC Consulting Kft. egyik tulajdonosa.
  • Közgazdász, felsőfokú tanulmányait a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem tervgazdasági szakán,  később az ELTE Jogi Karán folytatta. Értékpapír kereskedői és ingatlan szakértői képesítéssel rendelkezik, német középfokú nyelvvizsgája van.
  • Az 1990-es évek elején a Merkantil Bank osztályvezetőjeként részt vett több állami nagyvállalat gazdasági társasággá történő átalakításában, elsősorban szállodák befektetők részére történő értékesítésében. Az 1990-es évek második felében a faktoring illetve a követelés kezelés területén tevékenykedett, a bank konszolidáció időszakában Magyarországon az elsők között kezdett el ezzel a területtel foglalkozni.  A 2000-es évek elejétől a csőd- és reorganizációs szakterületen számos  nagyvállalatnál látott el bankbiztosi feladatokat. Több, mint tizenöt éves szakmai tapasztalata alapján a követelés kezelés vezető szakértője.
  • 2003-tól az EURO-FAKTOR Pénzügyi Szolgáltató Zrt. tulajdonosa és az Igazgatóság elnöke, 2004-től a Szentgál és Vidéke Takarékszövetkezet Igazgatósági tagja, korábban az Econoserve Management Kft. ügyvezetője volt.
Szakterületei:
  • Projektvezető bankbiztosi feladatok ellátásánál, követelés kezelés, ezen a területen jogi szakértői munka.