Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Jelenlegi hely

Pénzügyi biztosi tevékenység, interim menedzsment

Amit nyújtunk
  • Ezt a szolgáltatásunkat jellemzően pénzintézetek veszik igénybe, azokban az esetekben, amikor az ellenőrizendő társaság már rendelkezik egy, a felek által elfogadott üzleti modellel és stratégiával, azonban a finanszírozó/tulajdonos igényli a vizsgált társaság működésével összefüggő pénzmozgásokról és eseményekről történő folyamatos és független tájékoztatást és ellenőrzést, mert a modell sikerében nem feltétlenül bízik.
  • Pénzügyi biztosként vállaljuk az érintett cég (adós) működésének akár napi szintű ellenőrzését, amelynek leglényegesebb eleme a főbb gazdasági események nyomon követése és kontrollja, valamint a pénzmozgások teljes körű felügyelete.
  • Speciális szolgáltatásként vállaljuk az ilyen jellegű, átmeneti likviditási zavarral küzdő vállalatok esetében interim menedzsment ellátását is. Ennek keretében szakértőink nem csupán heti 1-2 napot töltenek a felügyelt vállalkozásnál, hanem átmeneti időszakra átveszik annak operatív irányítását is.
  • Megbízhatóságunk és prudens magatartásunk garantálja, hogy tevékenységünk eredményeképpen megbízóink az ellenőrzési időszakban folyamatosan pontos információkkal rendelkeznek a finanszírozott, vagy tulajdonolt cég működéséről, pénzügyeiről.