Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Jelenlegi hely

Külföldi befektetők magyarországi érdekeltségeinek irányítása, ellenőrzése

Amit nyújtunk
  • Számos esetben tapasztaltuk, hogy egyes külföldi befektetők, illetve befektetőcsoportok nem integrálják szervesen a rendszerükbe magyarországi befektetéseiket, hanem a központtól függetlenül, helyi menedzsmenttel működtetik azt.
  • Ezekben az esetekben társaságunk vállalja a Magyarországon működő vállalkozás eseti vagy folyamatos, szakszerű pénzügyi ellenőrzését, illetve felügyeletét, ezáltal a külföldi befektető egy, a hazánkban működő cég vezetésétől független, szakértő jelentéseiből értesülhet befektetése állapotáról.
  • Szolgáltatásunk részeként ellenőrizzük a cég üzleti folyamatait, beszerzéseit, értékesítéseit, termelését, bizonyos összeghatár felett a szerződéskötéseket, a banki-, finanszírozási szerződések betartását és általában mindent, ami a tulajdonosi érdekek érvényesülése szempontjából szükséges lehet.
  • A bemutatott kontroll által megakadályozható, hogy a tulajdonosi kör bizonyos kedvezőtlen tendenciákról, eseményekről csak késve, vagy egyáltalán ne értesüljön, ezáltal a befektetés értéke hosszú távon megőrizhető, növelhető.
  • Igény esetén vállaljuk a magyarországi érdekeltség menedzsmentjének a delegálását, ezáltal a vállalkozás operatív irányítását, az ezzel járó kötelezettségekkel és felelősséggel együtt.