Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Jelenlegi hely

Küldetésünk

A filozófia
  • Célunk, hogy megbízóink részére olyan speciális, komplex szolgáltatást nyújtsunk, amellyel a meglévő vagy tervezett befektetés valós helyzetének a pontos meghatározása, a szükséges kezelési alternatívák kialakítása, ezáltal a pénzügyi stabilitás és a vagyon megóvása garantálható. 
  • Partnereinknek az együttműködés kezdetétől tapasztalniuk kell, hogy a magyar piacon a legmegfelelőbb szakértőt választották, aki önállóan is képviseli az érdekeiket, és mentesíti őket a helyi sajátosságok ismereteinek esetleges hiányából fakadó felelősségtől, védi őket az ebben rejlő kockázatoktól. Az egyes ügyletek kapcsán a magyar piaci és jogi környezet teljes körű ismeretét ötvözzük az európai elvárásokkal.
  • Válsághelyzetekben kiemelten fontosnak tartjuk ügyfélkörünk meggyőzését arról, hogy ne csak akkor forduljanak hozzánk, ha már komoly problémákat észlelnek befektetéseik működésében, hanem már az első baljóslatú jelek esetén is keressenek bennünket. Így kisebb veszteséggel tudjuk megmenteni a befektetéseket, illetve nagyobb megtérülést tudunk biztosítani ügyfeleink követelésének.
  • Stratégiánk elsődleges célja, hogy a jelenlegi szolgáltatási színvonalunk és a meglévő piaci pozíciónk megtartása mellett további hazai és nemzetközi ügyfeleket is meggyőzzünk arról, hogy magyarországi partnerükként minket válasszanak. Szakmai elismertségünket jól reprezentálja, hogy a reorganizációs, csőd- és felszámolás-menedzseléssel foglalkozó szakértők nemzetközi szakmai szervezetének, az INSOL INTERNATIONAL-nek társaságunk és több vezetőnk is elismert egyéni tagja, ezzel a nemzetközi szövetség legjelentősebb partnerei közé tartozunk Magyarországról.