Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Jelenlegi hely

Közepes és nagyvállalatok gazdasági-pénzügyi átvilágítása

Amit nyújtunk
  • A klasszikus „due-diligence” jellegű átvilágítás mellett feltárjuk azokat a cég működésére, eredményességére ható egyéb tényezőket, amelyek a társaságok iratanyagának az íróasztal mellett történő tanulmányozása által nem ismerhetőek meg.
  • A cégvezetéssel és széles piaci kapcsolatrendszerünk alapján a cég partnereivel, versenytársaival folytatott közvetlen konzultációk és/vagy közvetett elemzések alapján összegyűjtjük azokat az információkat, amelyeket a finanszírozók/tulajdonosok nem minden esetben ismernek.
  • Az értékelésre kerülő belső és külső információk rendszerezése és feldolgozása alapján, feltárjuk a vizsgált vállalat menedzsmentje által a finanszírozók, vagy tulajdonosok felé kommunikált helyzetértékelés és tervek megalapozottságát, valamint előrejelzést készítünk az általunk reálisnak tekinthető kimenetelekről.
  • Igény esetén javaslatokat teszünk a finanszírozók és/vagy tulajdonosok felé a követelésük/tulajdonrészük értéke biztosításának, esetleges növelésének az érdekében szükséges intézkedésekre, amelyek végrehajtásában további folyamatos tanácsadási tevékenységet nyújtunk.