Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Jelenlegi hely

Hetzmann Béla

  • Az NC Consulting Kft. ügyvezetője, a társaság egyik tulajdonosa.
  • Felsőfokú tanulmányait Budapesten és Calgaryban (Kanada) folytatta. Közgazdász diplomáját a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen szerezte számvitel, vezetés-szervezés szakon. Németül anyanyelvi szinten beszél, és felsőfokú angol nyelvvizsgával rendelkezik.
  • Az 1990-es években vezető szakértőként állami vállalatok átalakításában, bel- és külföldi befektetők részére történt értékesítésében, jelentős privatizációs projektekben vett részt az állami tulajdonos megbízásából.  Ezt követően a Kossuth Holding Vagyonkezelő Rt.-ben társtulajdonosként és vezérigazgató helyettesként több száz felszámolási- és csődeljárást felügyelt és bonyolított. A 2000-es évek elejétől a csőd- és reorganizációs szakterület elismert hazai szakértőjeként számtalan olyan megbízást teljesített sikerrel, ahol magyar és/vagy külföldi tulajdonban álló nagyvállalatok átvilágítását, pénzügyi ellenőrzését, átszervezését irányította. Munkája során számos esetben hajtotta végre sikeresen a reorganizációs projekteket, valamint a társaságok vagy vállalatrészek értékesítését.
  • 2003-tól az EURO-FAKTOR Pénzügyi Szolgáltató Zrt. társtulajdonosa és igazgatósági tagja, 2004-től a Szentgál és Vidéke Takarékszövetkezet igazgatósági tagja.
  • A Németvölgy Consulting Kft. (az NC Consulting Kft. jogelődje) ügyvezetőjeként 2005. óta irányítja a cég szakmai munkáját, maga is részt vesz a megbízások teljesítésében. Az elmúlt években az általa irányított cég nemcsak hazai megbízók, de külföldi ügyfelek számára is nyújtott reorganizációs, csőd- és interim menendzsment szolgáltatásokat, amelyek szakmai irányítását ő maga látta el.
Szakterületei:
  • Cégátvilágítások, és –átszervezések, csődegyezségek előkészítése, lebonyolítása, valamint vállalatfelvásárlások előkészítése és megvalósítása hazai és külföldi ügyfelek részére egyaránt.