Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Jelenlegi hely

Gazdasági szolgáltatások

Ahol már bizonyítottunk
  • Az előzőekben kiemeltünk néhány iparágat, azonban tevékenységünk az elmúlt években a különböző szolgáltató szektoroktól néhány nagy, kereskedelemmel foglalkozó vállalkozáson és speciális tevékenységet végző cégen át, szinte az összes iparágat lefedte.
  • Tulajdonosi és ezzel párhuzamosan banki finanszírozói megbízásból, elvégeztük az egyik legnagyobb magyarországi teherfuvarozó és egyéb logisztikai szolgáltatásokat nyújtó vállalkozás teljes átalakítását és refinanszíroztatását. A munka a cégcsoport átvilágítását, majd egyes tevékenységek leválasztását, a különböző részek közötti kapcsolatok, elszámolások újjászervezését, a veszteséget hozó tevékenységek és algoritmusok megszüntetését tartalmazta. A tranzakció nagyságrendje 15 millió euró volt.
  • Szintén tulajdonosi és ezzel párhuzamosan banki finanszírozói megbízás alapján világítottunk át több refinanszírozott pénzügyi vállalkozást, amelyek a pénzügyi válság következtében nem jutottak további forrásokhoz, meglévő állományuk működtetését pedig a jellemzően külföldi devizában refinanszírozott struktúra lehetetlenítette el. Javaslatokat dolgoztunk ki az állományok kezelésére, a felszámolási helyzet elkerülésére. A társaságunk által elemzett állományok nagyságrendje meghaladja a 40 millió eurót.