Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Jelenlegi hely

Energetika

Ahol már bizonyítottunk
  • Társasáunkat 2013-ban bízták meg egy nagy teljesítőképességű, kombinált ciklusú blokkokkal rendelkező erőmű műszaki és gazdasági átvilágításával. Feladatunk volt a hosszú távú stratégia kialakításában való közreműködés, a korábbi tevékenységből fakadó környezeti károk rekultivációjának előkészítése.
  • Társaságunk elvégezte egy nehéz fűtőolaj, szén, illetve petrolkoksz felhasználására tervezett GE/Texaco technológiájú elgázosító üzem hazai gazdasági környezetben való alkalmazhatóságának műszaki-gazdasági és környezetvédelmi elemzését, egy meglévő kombinált ciklusú blokknak IGCC erőműi blokká történő fejlesztése céljából.
  • Társaságunk, működő és működésen kívüli erőművek esetén, környezetvédelmi téren is végzett tanácsadói tevékenységet. Ez az érintett társaság vezetésének, illetve az ingatlan tulajdonosának feladatait, felelősségi határait, kötelezettségeit, teendőit és ezeknek időbeli ütemezését érinti.
  • Társaságunk egyik vezető szakértőjét 2010-ben kérték fel, egy fizetésképtelenségi helyzetben lévő nyugat-magyarországi széntüzelésű erőmű átvilágítására, a működés újjászervezésére, és lehetőség szerint csődegyezség létrehozására. A projekt 2011-ben sikeresen lezárult, a mintegy 110 millió euró nagyságrendű csődegyezség jogerősen létrejött, és az erőmű üzemel.