Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Jelenlegi hely

Dr. Karda László

  • Az NC Consulting Kft. partnerének - a Fortilis Consulting Tanácsadó Kft.-nek - társtulajdonosa és válságkezelési igazgatója.
  • 2013. évtől a Budapesti Corvinus Egyetem Közgazdasági Továbbképző Intézetének, valamint a Szent István Egyetem (Gödöllő) Gazdaság- és Társadalomtudományi Karának óraadó tanára. A Reorganizáció és fizetésképtelenségi válságmenedzselés tantárgyakat oktatja a Felszámolási és Vagyonfelügyeleti Szakon.
  • 2010-2012. a Vértesi Erőmű Zrt. Igazgatóságának tagja és elnök-vezérigazgatói tanácsadója, korábban a Ganz Transelektro Zrt. igazgatósági tagja és vezérigazgatója volt.
  • A Bukaresti Tudományegyetemen szerzett mérnöki diplomát geológia és geofizika szakon, majd a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen MBA képesítést kapott. Tudományos, PhD fokozatát a Nyugat-Magyarországi Egyetem Közgazdaságtudományi Karán szerezte. Kutatási területe a stratégiai vezetés és válságmenedzselés.
  • Az 1980-as évek második felében a bányaiparban, az 1990-es években az ásványvíz-, majd fa- és építőiparban volt vezető beosztásokban. A 2000-es évek elejétől a reorganizációs szakterületen számos nagyvállalat átvilágításában, reorganizációs tervének kidolgozásában és végrehajtásában vett részt. Több bank megbízásából végzett bankbiztosi tevékenységet, Magyarországon és Romániában is.
Szakterülete:
  • Vállalatok átvilágítása, válságmegelőző és válságkezelő programok előkészítése és megvalósítása, stratégiai vezetési tanácsadás.