Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Jelenlegi hely

Csődhelyzetbe került nagyvállalatok felvásárlásának lebonyolítása

Amit nyújtunk
  • A válsághelyzetbe került vállalkozások egészének vagy működő részeinek, egyes vagyontárgyainak a felvásárlása általában több befektető érdeklődését felkelti, azonban ezekben az esetekben a felvásárlás nem a normál akvizíciós menetrend, hanem speciális, elsősorban a Magyarországon hatályos csődtörvény szabályai szerint zajlik.
  • Társaságunk rendelkezik azzal a szaktudással és kapcsolatrendszerrel, amely ilyen helyzetekben lehetővé teszi, hogy a befektető biztonságos, áttekinthető konstrukcióban és a lehető legkevesebb finanszírozási-, valamint időráfordítással váljon a kiszemelt vállalkozás, üzletág, vagy vagyontárgy tulajdonosává.
  • Ügyfeleink megbízásából feltárjuk az akvizíciós célpont megszerzésének alternatíváit, javaslatot teszünk az alkalmazandó befektetési konstrukcióra, kidolgozzuk annak részleteit, lefolytatjuk a szükséges egyeztetéseket az érdekelt felekkel, megkötjük a megfelelő megállapodásokat, elkészítjük a vonatkozó szerződéseket, pályázatokat és mindvégig felelősen felügyeljük és irányítjuk a befektetési folyamatot egészen annak lezárultáig.
  • Komplex, csőd-, vagy felszámolási egyezség keretében történő tulajdonszerzés esetén az EURO-FAKTOR Pénzügyi Szolgáltató Zrt. bevonásával biztosítani tudjuk az egyezséghez szükséges hitelezői követelések szakszerű és a magyarországi jogi szabályozásnak mindenben megfelelő felvásárlását is.